Grafair Jet Center

För att affärs- och taxiflyg ska fungera på toppnivå krävs en speciell affärsflygterminal (FBO på flygspråk) som är anpassad för de högre kraven. Det handlar om service, snabbhet, diskretion mm. Grafair Jet Center är en av världens mest uppskattade affärsflygterminaler som i flera internationella rankingar hedrats med topplaceringar.

På en avskild plats på Bromma flygplats ligger Grafairs eleganta terminal och hangar. Här har vi skapat en heltäckande service som överglänser det mesta inte bara i Sverige utan i hela världen. I internationella kvalitetsmätningar har vi erhållit flera hedrande topp-placeringar.

Vår terminal erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Till det kommer en 30 sekunder kort promenad från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet. Då ingår både tull och passkontroll.

Miljön är förstklassig, röda mattor och nationsflaggor ingår i vår vardag. Bland gästerna finns privatpersoner, beslutsfattare, näringslivstoppar, statsbesök, politiker, flygvapenledning. Alla trivs de i vår trevliga launch. För de vilande piloterna erbjuder vi varmhangar fri från snö is. Även flygverkstad finns om något behöver ses över.

Grafair Jet Center erbjuder en servicenivå av absolut högsta internationella standard.